Hvem er jeg?

Jeg hedder Elisabeth Kvist Nielsen, født i 1959, er Merkonom i regnskab og har siden 2001 haft mit eget regnskabsfirma.

Jeg startede på uddannelsen i Kranio-Sakral terapi i 2000, men gennemførte kun Kranio-Sakral Terapi I, da jeg kunne mærke, at det var andre energier jeg havde.

Jeg tog derfor et weekend workshop i Healing, for at få bekræftet, at det var det jeg skulle og startede derefter på Roskilde Healerskole i september 2002 og blev uddannet som Reiki healer i august 2003, efter 267,5 timers undervisning, udover de 37 healinger jeg har givet under uddannelsen. Jeg fik meget positive tilbagemeldinger fra ”kaninerne”.

Efterfølgende tog jeg yderligere kurser i Usui Shiki Ruoho Reiki og blev Reikimester i oktober 2006, efter yderligere 50 timers undervisning og healinger under uddannelsen.

I juni 2006 blev jeg uddannet Clairvoyant på Institut for Clairvoyance ved Steen Kofoed og Steen Krarup, efter 1½ års undervisning, med 350 undervisningstimer, hvor jeg også har haft mange ”kaniner” og også der fået meget positive tilbagemeldinger.

Jeg healer altid med min Reiki energi og benytter ofte krystaller i mine healinger.

Jeg har, siden jeg var 6 - 7 år, haft evner indenfor det alternative, men dengang var jeg ikke bevidst om, at det jeg gjorde og kunne, ikke var noget alle andre børn ikke også kunne. I 10 - 11 års alderen fandt jeg ud af, at det var noget særligt det jeg kunne og lagde låg på evnerne, for ikke at virke for mærkelig på mine omgivelser. Jeg havde dog stadig evnerne, men fortalte bare ikke om dem. Først for nogle år siden blev min interesse for det alternative for stor til, at jeg kunne blive ved med at lægge låg på.

Det, at starte på en healer uddannelse, gør man jo ikke kun for at kunne heale andre. Man gør det i lige så høj grad for sig selv, da der sker en stor udvikling med en selv under uddannelsen.

Jeg ved, at jeg ikke er færdig med at udvikle mig, selvom jeg har taget healer og clairvoyance uddannelsen, da jeg er sikker på, det er en livslang proces, at begynde at uddanne sig indenfor den alternative verden. Det ene griber fat i det andet, og da jeg ofte får informationer når jeg healer, som jeg giver videre til klienten, har det været naturligt for mig også at tage en Clairvoyance uddannelse.

Den åndelige verden er fantastisk og mulighederne er åbne for en videbegærlig sjæl.