Hvem kan modtage behandling?

Alle!

Men det er ikke alle der ønsker at tage imod healing, og derfor er det ikke alle, der får noget ud af healing.

Du skal selv være indstillet på at modtage healing, det skal ikke være noget du føler dig tvunget til at prøve, fordi andre mener det lige er noget for dig.

Ligesom man ved tankens kraft kan blokere mod smerte, kan man ved tankens kraft blokere mod healing, såfremt man føler man gør det for andres skyld.

Du skal gøre det for din egen skyld, du skal deltage i processen ellers er det spild af tid og penge.

Det bedste du kan gøre for dig selv er, at du kommer til healing med åbent sind og nysgerrighed.

Du må blot ikke glemme, at for at få størst muligt udbytte ud af healingen, skal du selv arbejde med og være åben overfor de forandringer der kommer til at ske med dig og dit liv.

Du vil mellem hver healing få nogle ting du skal arbejde med, for at få det fulde udbytte ud af behandlingerne. Det kan være at skrive dine drømme ned, det kan være at brug 15 minutter hver dag på dig selv, det kan være mange forskellige ting. Ikke store opgaver, men vigtige ting for dit velbefindende.

Det er meget vigtigt at forstå, at jeg ikke kan helbrede sygdomme, men at jeg kan afhjælpe ubalancer. Det er ubalancer der gør os syge.

Du skal være opmærksom på, at der skal være sket mærkbare forandringer indenfor de første 3 behandlinger, ellers er det ikke mig du skal heales af, eller også er det en anden behandlingsform du skal vælge.

Men for de fleste er healing vejen til et bedre liv.